Möllevångskravallerna, 1926: Mordet

True crime

Speltid

har spelat

Har du vad som krävs för att lösa ett mord?

Vid Folkets Park utdelas ett slag i natten som visar sig dödligt – ska den skyldige komma undan?

Köp spelet

Spela en True Crime-upplevelse!

Med hjälp av en karta, app och hemliga kuvert blir du och ditt lag detektiver som följer ledtrådarna runt Möllevången i Malmö. Tillsammans löser ni kluriga gåtor, tar reda på sanningen och har kul ihop! 

Bli detektiv och starta din egna undersökning

I spelet antar du rollen som Hilda Johansson. Den mördade är en god kollega till henne och hon vill försöka reda ut vad som egentligen hände…

Upplev ett True Crime-spel

Möllevångskravallerna och mordet på Wilhelm Jönsson är sanna händelser som utspelade sig år 1926. Vi har grävt i arkiven, läst utredningar och avhandlingar samt gjort en karta över hur Möllevången såg ut just då. Många av dåtidens verksamheter har lämnat spår i staden och vi hoppas att du kommer se på nya saker Möllan när du och ditt lag spelar.

Att spela ett True Crime-spel är ett perfekt sätt att spendera kvalitetstid med vänner, familj eller varför inte spela med en dejt?

Köp speletLäs mer

För att bli detektiv behöver du

1

SMART PHONE

Appen ActionBound guidar dig genom stadsdelen Möllevången, ger dig uppgifter att lösa och hjälper dig att navigera.

2

DITT LAG

Alla lagmedlemmarna spelar ihop som detektiver för att lösa uppgifterna och ta er framåt i historien. Ni kommer behöva varandras olika perspektiv!

3

KARTA & KUVERT

När du köper spelet ingår en tidstypisk karta över Möllevången 1926 och två stycken kuvert med hemlig information. Spelet kommer instruera när ni ska öppna dem.

Det här säger andra detektiver om oss

[wptripadvisor_usetemplate tid=”1″]